WELKOM BIJ PROCEMENT.EU

Vloer, wand of badkamer vernieuwen en je wilt iets moderns met een mooie uitstraling. Gemakkelijk in onderhoud, naadloos en in een tijdloze of moderne kleur. Een afwerking met persoonlijkheid, uniek omdat het ambachtelijk aangebracht wordt en gewoonweg mooi is.

Dan is de keuze beton ciré of microcement een optie. Deze decoratieve coating wordt in verschillende lagen aangebracht en kan bijv.  direkt over tegels waardoor je niets hoeft te slopen.

Ben je op zoek naar een moderne, industriële en sfeervolle uitstraling van je nieuwbouw woning? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Beton ciré is dé interieur trend waarmee je je huis een warme en sfeervolle uitstraling kunt geven.

 

Beton ciré is een veelzijdig product dat op bijna iedere ondergrond aangebracht kan worden. Hierbij kun je denken aan vloeren, wanden en trappen maar Beton ciré wordt ook veel gebruikt in badkamers en keukens. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos!

Nieuwsgierig geworden? Blader dan eens door ons portfolio met voorbeelden.

Procement producten

Procement heeft zowel twee component microcement van zeer goede kwaliteit als een kant en klaar product (Rapido) dat op zich hetzelfde verwerkt wordt maar klaar is voor gebruik en belangrijk, het droogt sneller waardoor de verwerking in dagen korter is. Qua eindresultaat is het hetzelfde als microcement, misschien iets rustiger. Kan ook zowel op vloer als wand als in badkamers gebruikt worden.

 

Voor Wanden: afhankelijk van welk eindresultaat je zoekt kun je kiezen uit Basis (rustieke look), Fine (een zijdezachte afwerking met effekten) of Robusto (de gulden middenweg voor wat rustiger wanden).

 

Voor Vloeren: de nummer 1 afwerking voor de vloer is de Robusto. Een rustige betonlook voor uw huiskamer, keuken, badkamer……

 

Voor de Badkamer: hier kun je eigenlijk alle kanten op. We adviseren alleen nooit de Fine op de vloer te plaatsen vanwege slipgevaar. Combineren van de diverse cementen is mogelijk en geeft een prachtig resultaat.

 

Voor Buiten: op de fassade kunnen alle aangegeven afwerkingen verwerkt worden maar voor een terras of balkon valt de keuze op Exterior. Een microcement met anti slip en een wat “lava-achtige” uitstraling.

 

Voor Zwembad / Sauna / Jacuzzi: ook hier kun je microcement laten plaatsen. De juiste keuze is dan de combinatie van Pool XL en Pool M.